Gevangenisstraf

In de gevangeniscellen van het bajeshotel bent u ondanks de wat beperkte ruimte voorzien van het normale comfort dat u mag verwachten van een hotelkamer. De cellen zijn voorzien van een nieuwe “natte” cel  met een douche, wasbak en toilet. De ruimte hiervoor is slim gevonden door de cellen in plaats van 1 op 1 te verbouwen naar 1½ cel. Oftewel, vanuit 3 oude gevangeniscellen zijn 2 moderne celkamers gecreëerd.

Boek hier uw Hotel of Gevangeniscel: Boekingsaanvraag

Boekingsaanvraag

Kamerindeling

zolder-bed-1Bij de cellen (201 t/m 211) hebben de oneven nummers uitzicht op de binnenplaats, het zogeheten “Cultuurplein”, en geven de even nummers uitzicht op de Schuijteskade.

Bij de zolderkamers (301 t/m 314) hebben de kamernummers 301 t/m 310 uitzicht op het IJsselmeer (de voormalige Zuiderzee) en kijken de nummers 311 t/m 314 uit op de binnenplaats.

De kamers 308/309 en 312/313 zijn via een tussendeur met elkaar verbonden en kunnen gebruikt worden als familiekamers.

Indeling gevangeniscellen en zolderkamers

cel-bed-1In de meeste cellen staat een 140cm bij 190cm bed (twijfelaar), maar er zijn ook cellen met een stapelbed.

Er is Televisie aanwezig en ook Internet, via wifi of bekabeld.

Daarnaast is er nog ruimte gevonden voor uw reiskoffer.

U kunt al overnachten in het hotel met ontbijt in de Brasserie vanaf €65,- per persoon per kamer.

Alle prijzen zijn inclusief, bedlinnen handdoeken

 

Ontbijt mogelijkheden

U kunt vanzelfsprekend ontbijten in het restaurant van het hotel, het ontbijt wordt u vanaf 09:00 t/m 11:00 geserveerd.

De kosten hiervan zijn €9,50 per persoon. Indien u er voor kiest om het meeneem ontbijt te bestellen krijgt u het ontbijt in een koeltas de avond ervoor mee op de kamer. De kosten per persoon zijn dan per ontbijt € 7,50.

Annuleren

cel-sleutel-gevangenishotel-hoorn(1)U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot 72 uur voor aankomstdatum. In geval van een te late annulering of “no show” zijn wij gerechtigd de totale reserveringssom in rekening te brengen. Indien u onverwacht eerder vertrekt dan gereserveerd, verzoeken wij u dit minimaal 24 uur vooraf te melden.